Mama Said.Sketch
|
|
apFeL
| Дата: Вторник, 31.01.2012, 16:33 |
Сообщение # 1
|
| *DEAD* Mama Said.Sketch : difuze rot
ADMIN: Has Ungagged soad.PBZR * MacTep PTB: Round ended, checking teams. * soad.PBZR * MacTep changed name to TROLOLO * TROLOLO changed name to a mne na vsjo pohuj:3 *** Kr1k^ killed Alte | Fenix* with a headshot from ak47 *** Morinek : aga
a mne na vsjo pohuj:3 : daj
a mne na vsjo pohuj:3 : gaga
Alte | Fenix* dropped Alte | Fenix* has left the game Already recording. Morinek : ne
LeTTeR connected a mne na vsjo pohuj:3 : [Censored]
LeTTeR dropped LeTTeR has left the game *** Sv7-| Squezee^^ killed Zirafeee with a headshot from m4a1 *** *** Vampir/Grand Master/ killed Dmitriy Starcev with a headshot from ak47 *** Morinek : ti ego nestoiw
Already recording. Kicked :"nik" Completed demo ] retry Commencing connection retry to cs.cobra.lv Connecting to cs.cobra.lv... Connection accepted by 83.99.187.201:27015 You must be in an active map spawned on a machine that allows creation of files in cstrike * Privileges set * Privileges set BUILD 4554 SERVER (0 CRC) Server # 159 Missing RIFF/WAVE chunks a mne na vsjo pohuj:3 : ja lo h
А вот за это не кикает других играков проста админ вышка =]
arfN * <FTW connected Couldn't open file overviews/de_dust2_christmas.txt. Using default values for overiew mode. *** 3D[Rus.Pro]*-=MaD_DimoK=- killed Mama Said.Sketch with a headshot from ak47 *** arfN * <FTW is joining the Counter-Terrorist force *DEAD* S.W.A.T($) : /rankstats
Проста так кикает админ за ник "arfN * <FTW" играю долго уже под этим ником миксы и на ваших серверах
|
( Латвия ) |
| |
|
apFeL
| Дата: Вторник, 31.01.2012, 19:52 |
Сообщение # 3
|
| Morinek, Я начал грубить на сервере? и мне интересно кому же ?
пусть главный админ посмотрит логи сервера и увидите что я ни кому не грубил
|
( Латвия ) |
| |