• Страница 1 из 1
  • 1
Форум » OFFTOPIC =) » Скажи Привет » Sveiki / pret vsem
Sveiki / pret vsem
changalis0601 Дата: Понедельник, 28.05.2012, 12:30 | Сообщение # 1

Сообщений: 1
Репутация: 0
Награды: 1

Pa krieviski nerakstīšu, jo dzīvoju Latvijā, bet ja vajadzēs varēšu! B)

Real Life.

Mans vārds ir Aleksandrs. Vecums - PaŠlaik man ir 18 gadi, tomēr, domāju ka galva uz pleciem, man ir! Dzīvoju mazā pilsētiņā - Tukumā, lai arī Ši pilsētiņa ir ļoti maza, tomēr aktivitāte tajā ir, un diezgan liela! Hobīji nodarboŠanās, sākŠu ar hobījiem, to ir ļoti daudz, tomēr līdz savam vecumam varu pateikt tādu hobiju kas man patīk nav daudz, ar laiku domāju augŠu lielāks, tad jau pamēģināŠu kautko nopietnu un varbūt iepatiksies, un kļūs par manu hobīju! PaŠlaik man ir tikai daži hobīji, viens no tiem ir Sports, varbūt pat ne hobījs, bet vairāk kā nodarboŠanās! Sporta ziņā, precizāk trenējos vieglatlētikā! Šajā sporta veidā, trenējos jau aptuveni veselus 3 gadus, tomēr ir kāds teiciens ''Vairāk darba treniņā, vieglāk sacensībās'' uz to arī tiecos, ļoti smagi strādājam treniņā, un sacensībās, arī parādās rezultāti. Lielākās uzvaras, tituli ir sekojoŠi - Tituli : Latvijas čempions 60m distancē, un 200m distancē, savā vecuma grupā! Diezgan labi. Uzvaru ir ļoti daudz, ir arī uzvaras Tukumā, bet tur jau bija grutāk,jo startēju ar vecāku grupu, bet nu jā uzvara tika man! Kā minēju, ir vairāki hobīji, ir arī viens no hobījiem, kā tāds Datorspēles, tieŠi counter-strike 1.6, bet par to vairāk pastāstīŠu, nākamajā sasveicināŠanās daļā, kur viss tiks stāstīts, par manu cs 1.6 karjēru! Brīvā laika nav daudz, seviŠķi kad sākās, skola! Pagaidām, vasarā tā ir daudz, un ejam ar draugiem izklaidēties , braucu kautko strādāt, vismaz naudu dabūju u.t.t! Interesants atgadījums, tādu ir ļoti daudz, varu teiksim tā saderēt, ka lielākajai daļai uz Šo jautājumu, izlasot viņu aizmirstās! Peronīgi,vismaz man tā ir, tiko izlasīju un tā nedaudz vajag aizdomāties, lai kautko atcerēties, tomēr čīlojot te, ar jums notiks kāds interesants, atgadījums! Un varēŠu updeitot Šo topiku, un pielikt klāt Šo interesanto atgadījumu. Bildīte sasveicināŠanās beigās!

Counter-Strike 1.6

Counter-strike 1.6 segvārds ir kk- īstenībā Šis niks radās pirms 2.gadiem apmēram.Bet pēdējā laikā esmu sācis kapāt ar nicku - iATTAX dike vai Indercible. Vēl mani varat sastapt ar nikiem: Destruktor, made.world[], config.wallhack- . Cs 1.6 pieredze, ir arī aptuveni 7-8 gadi, sāku Šo spēli spēlēt, datorsalona! Pēc skolas ar draugiem, aizgājā, uz datorsalonu ''Ananāss'' Tur samaksājām par datoriem un ieraudzijām spēli cs 1.6 protams nonsteam, un iegājām, tur visiem datoriem 1ip, tākā spēlējam lanā 1x1, pēctam atceros ļoti labi, ka mūs pamācīja, kā iejiet serverī, pēc kāda aptuveni gada, nolādēju arī Šo spēli majās, līdz Šim brīdim, tas ir nonācis jau cita stadijā, tika nopirkts steamed cs, tad nu atkal varam ''taŠīt''. Mīļākāis ierocis - AWP, tomēr īsti tā nav mīļākā, jo domāju ka ir jāprot Šaut ar visiem ieročiem, respektīvi tev beidzās lodēs, un tur dropā stāv kaut tmp, loģiski būtu to paņemt un Šaut, tālāk jeb tā tmp vietā var stāvēt, jebkurŠ cits ierocis. Jābūt gatavam, Šauj arī ar jebko citu. Mīļākās mapes, nav tās ir 2 stabīli, vai pat 3. Viena no tām ir de_mirage, otra de_inferno, un treŠā ir de_nuke, dēļ wallbanged spotiem! Aprīkojums - Klaviatūrā, varu pateikt ķīnieŠu, kalpo 4 gadus, tākā, kautkas beidzot labs, ir sanācis tiem ķīnieŠiem, pelīte - A4TECH GAMING LASERMOUSE X7, nopirku joka pēc, ar draugu. Tomēr ir patieŠām ar viņu ērtāk spēlēt, piemēram, uzlikt pogu runāt uz peles, lai nav jāspiež tur kautkur uz klaviatūras, tas ir tikai piemērs, bet tā ir ļoti daudz funkciju kā tādu, ko var izpildīt Šī pele. Austiņas - Prestigio PHS2, diezgan laba kvalitāte, klausoties viņas lieku tikai uz kakla, jo ir patieŠām skaļas, paŠlaik arī ir uz kakla austiņas, un ļoti labi var saklausīt, vārdus dziesmām, kas skan. ;)Monitors ir - LG firmas, kalpo arī diezgan labi, tikai ir vadiņŠ, kurŠ vienkārŠi tracina, spēlēju cw, un plukŠs, monitors izslēdzās 5min, kāmēr dabūju ieslēgt, tomēr jasalabo Šis vadiņŠ būs... Kas vēl tāds pie aprīkojuma, ahh par kasti, jeb to tur lejā lielo. ;D Ļoti veca, kaste 5 gadi, aptuveni, tēvs stāstīja, pircis par veseliem 300latiem, skatoties kā atīstās tas viss, tagat pa 140latiem, var nopirkt tādu, kas vispār nestāv līdzi Šīm vecajām, jaunajām 3ghz procesors 512 videokarte 4gb rams, bet Šai vecajai pa 300ls, 1gb rams 1.81ghz procesors, bet 1gb, videokarte, tā ir mainīta, jo standartā teiksim tā bija integrēts sūds! Uzturos, tikai pagaidām WAR3, vairāk nekur nav mēģināts, tomēr pamēģināŠu, tā nu mana sasveicināŠanās beidzās, čau, un jā neviens nav licis nazi pie rikles, lai rakstu tik garu, jo dažreiz, ir teikts, kad tādam mazājam, kā man, tas ir kautkas neredzēts, rakstot tik garu.

MINECRAFT!

Minecraft spēlēju pāris dienas, iesāku to savā un klases biedra serverī un turpinu to gunza!
Baigi iepatikās, tik vēl jādabon kāds kas iemāca spēlēt, un tad būs vspr zbis!
Karoče niks minecrafta ir kreisaiskk
Uzturos gunz`a minecrafta serverī, ja kāds grib ar mani kopā uzspēlēt pa pm iedoŠu servera ip!

Bildīte - http://ej.uz/picture12111


Ar mani varat sazināties:

Skype - rudzha18
Steam - dagnisk122
E-pasts - deems7@inbox.lv
Twitteri - https://twitter.com/#!/kreisaisk_
Draugiem.lv - http://www.draugiem.lv/kumelshivsjo/

Ar to visu vēlējos pateikt, čau.
( Латвия )
Aim Дата: Понедельник, 28.05.2012, 13:20 | Сообщение # 2

Сообщений: 270
Репутация: 46
Награды: 18

sveiks sveiks good

Если жизнь повернулась к тебе задом, не расстраивайся — пристраивайся.
Когда я вижу твой зад, скажи мне почему? Моя ширинка разъезжается сама по себе и очень пошлые мысли у меня в голове...
( Латвия )
Indefix_ Дата: Понедельник, 28.05.2012, 15:23 | Сообщение # 3

Сообщений: 285
Репутация: 47
Награды: 9

долго думал что написать по поводу первого предложения , ничего писать лучше небуду , просто референдум напомнило , а это гнилая тема .
А вообще здраствуй ! ;) wellsee


zrz
( Латвия )
s1m0n Дата: Понедельник, 28.05.2012, 18:39 | Сообщение # 4

Сообщений: 2158
Репутация: 251
Награды: 74

Nu tu gan neesi slinks lol Bija ļoti interesanti palasīt good
Gribētu tev ieteikt uztaisīt savu lappusi šajā projektā http://cobra.lv/stuff/0-0-0-0-1
Aprīkojumu tā pat var nofotografēt un parādīt mums http://cobra.lv/photo/0-0-0-1 (te būs albums http://cobra.lv/photo/device/16 )
[bounce] zakis zakis zakis [/bounce]


( Латвия )
Форум » OFFTOPIC =) » Скажи Привет » Sveiki / pret vsem
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: